Platforma+liga: PS4 CPL F1 GP Węgier
Koordynator: @maatt14
Data: 27.05.2018
Członkowie zaangażowani: @Pancerniak_2 , @KuBi1232003
Opis: Po starcie za 1 zakrętem jechałem swoją linią i nagle otrzymałem uderzenie w bok przez które wypadłem poza tor. Straciłem mnóstwo czasu przez co mój wyścig został spisany na straty.
Dowody: https://youtu.be/_ENszAEaGjE
Pancerniak_2 vs KuBi
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Pancerniak_2
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Kubi1232003
Re: Pancerniak_2 vs KuBi
Jeżeli mogę coś dopowiedzieć. Tego nie widać na tym nagraniu, jak wjechałem po zewnętrznej, po prawej stro ie miałem Pancerniaka, który jak pisze jechał po linii wyścigowej, lecz nie spojrzał dokładnie gdzie ja się znajduję, a ja nie mogłem za bardzo nic zrobić, bo po swojej lewej stronie jechał jeszcze Jakub którego wyrzuciło na pierwszym zakręcie i można tak powiedzieć że wracał na tor. Jest mi naprawdę przykro, że tak się stało, ale naprawdę nie miałem dużego wyboru.
Jakub Papuga ☺
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Pancerniak_2 vs KuBi
Po obejrzeniu materiału sędziowie stwierdzają iż był to incydent wyścigowy oraz upominają kierowcę @Pancerniak_2 aby jednak zwracał uwagę na znajdujące się w pobliżu bolidy. Kierowca @KuBi1232003 był tuż obok kierowcy Ferrari i nie mógł nic zrobić poza wciśnięciem hamulca co spowodowało by kraksę z tyłu stawki.
Będąc z przodu nie oznacza że jest sie na czystej pozycji tym bardziej że czerwone strzałki pokazywały bolid obok.
Do zamknięcia
@maatt14
Będąc z przodu nie oznacza że jest sie na czystej pozycji tym bardziej że czerwone strzałki pokazywały bolid obok.
Do zamknięcia
@maatt14
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.