Platforma+Liga:CPL F3
Koordynator ligi: @ArchyPlayGames
Data:16.03.2019
Czlonkowie zaangazowani: @ArchyPlayGames i @Teemon
Opis: Na 3 okr wyscigu atakowalem Teemona po wewnetrznej i zostawilem mu duzo miejsca, Teemon lecz uderzyl we mnie co spowodowalo uszkodzenie przedniego skrzydla i strata czasu ale na drugim ujeciu wydarza sie cos co nie jest sie w stanie opisac rzecz wrecz absurdalna brak mi slow za taka jazde w wykonaniu Teemona.
Dowod:
https://www.youtube.com/watch?v=J5ixFcyywVM
Kolizje z Teemon_PL
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- ArchyPlayGames
- Koordynator F3
- Nick gracza:: ArchyPlayGames
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Kolizje z Teemon_PL
Czy kierowca @Teemon ma coś do dodania???
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Co do pierwszej sytuacji to specjalnie pojechałem szerzej, żeby zostawić Archyemu miejsce i żeby mnie wyprzedził. Widziałem, że był szybszy i mnie spokojnie łyknie na tym zakręcie. Przez szerszy tor jazdy na zakręcie zahaczyłem o zielone i po prostu wracałem, żeby minie totalnie nie wywaliło na trawę. Możliwe, że za gwałtownie, ale możliwe że złapałem uślizg. Nie pamiętam już teraz. Co do drugiej sytuacji to moja wina, za szybko dojechałem do MaciejArsenal i przy próbie zmiany toru jazdy po prostu o niego zahaczyłem.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejrzeniu materiału sędziowie stwierdzają, iż w pierwszym wypadku była to sytuacja losowa i oceniają to jako INCYDENT WYŚCIGOWY. Natomiast w drugiej sytuacji ewidentnie winnym karambolu był kierowca @Teemon ponieważ doprowadził do kontaktu z bolidem Renault oraz poszkodowanym najbardziej @ArchyPlayGames i w takim przypadku przyznają 5 sekund kary oraz 2pkt na licencję kierowcy.
Szanujmy panowie siebie nawzajem i przewidujmy bardziej co może się wydarzyć.
Do zamknięcia
@Danio @ArchyPlayGames
Szanujmy panowie siebie nawzajem i przewidujmy bardziej co może się wydarzyć.
Do zamknięcia
@Danio @ArchyPlayGames
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.