platforma i liga- ps4 f2
Koordynator: @trolface100
Członkowie zaangażowani: @DariooshBeast @lesterek
Data 13.10.19
Opis:
Kara zupełnie z nie zrozumiałego dla mnie powodu chyba błąd gry, a sytuacja z lesterkiem jest taka ze już byłem o polowe bolidu wyżej od niego, kierownice miałem cały czas prosto, a lester wjeżdża we mnie co rujnuje mi kolejna cześć wyścigu. Sytuacja z lesterkiem jest nawet na streamie gdyby mój onboard nie byłby wystarczajacy podeśle linka do streama
https://youtu.be/U6x3N1BptK4
Kara drive through I lesterek
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Dariooshbeast
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Kara drive through I lesterek
Po przejrzeniu materiału sędziowie decydują ukarać kierowcę Ferrari @lesterek za spowodowanie umiarkowanej kolizji i nakładają 10 sekund kary oraz 2 punkty na licencję.
Dojeżdżając do zakrętu widzimy iż kierowca ferrari wykonuje manewr w prawo najeżdżając już na pojazd który go wyprzedził co doprowadza do kolizji i uszkodzenia w bolidzie Williamsa.
Jest to bardzo ciężki zakręt i kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność aczkolwiek jest to miejsce gdzie dochodzi do częstych wyprzedzeń w sporcie motorowym.
Do zamknięcia
@trolface100
Dojeżdżając do zakrętu widzimy iż kierowca ferrari wykonuje manewr w prawo najeżdżając już na pojazd który go wyprzedził co doprowadza do kolizji i uszkodzenia w bolidzie Williamsa.
Jest to bardzo ciężki zakręt i kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność aczkolwiek jest to miejsce gdzie dochodzi do częstych wyprzedzeń w sporcie motorowym.
Do zamknięcia
@trolface100
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.