Błąd gry, dwie kary stop&go

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

DariooshBeast
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Dariooshbeast

Błąd gry, dwie kary stop&go

Post autor: DariooshBeast » 2019-02-17, 18:48

Platforma i liga: PS4, F2
Koordynator ligi: @Normag07
Data: 17.02.2019 r.
Członkowie zaangażowani: @DariooshBeast
Opis: Tak jak w tytule, na początku zrobili mi kanapkę i nie było możliwości inaczej wrocic na tor, w drugim przypadku gra zwariowała
Dowód:
https://youtu.be/LxOhEIpXmRA

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Błąd gry, dwie kary stop&go

Post autor: HeadSteward » 2019-02-21, 18:35

Po przeanalizowaniu video sędziowie stwierdzają, iż w pierwszym przypadku kara została nadana słusznie ponieważ kierowcy nadal kontynuowali jazdę, więc o anulowaniu nie ma tutaj mowy. Natomiast co do drugiej kary @DariooshBeast czy ta kara została odbyta w pitstopie czy doliczona do końcowego wyniku?? Czy są dowody tego??
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

DariooshBeast
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Dariooshbeast

Re: Błąd gry, dwie kary stop&go

Post autor: DariooshBeast » 2019-02-21, 18:40

Napewno nie byłem w PIT stopie po tej karze natomiast nie mam teraz możliwości chyba sprawdzenia czy kara została dodana bo niestety nie zobaczyłem na dyrektora wyścigu. A co do pierwszej kary to miałem się zatrzymać poza torem żeby ich puścić? Karę dostałem jak już wyjechałem na tor i ewidentnie zwalniałem i nawet dwa razy wyjechałem z toru żeby pościć apteka ale on nie ogarnął i nie przyspieszył tylko cały czas jechał za mną

Zablokowany