PS4 F2, Azerbejdżan, kierowca ZAQS, dwa incydenty, okrążenie 19

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

S.Sebastian
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: S.Sebastian

PS4 F2, Azerbejdżan, kierowca ZAQS, dwa incydenty, okrążenie 19

Post autor: S.Sebastian » 2019-09-23, 08:00

Platforma + Liga: Ps4, F2

Koordynator ligi: @trolface100

Data: 22.09.2019

Członkowie zaangażowani: @ZAQS , WielkieGje

Opis: Na okrążeniu 18 oraz 19 kierowca ZAQS dwukrotnie wjechał w tył mojego bolidu (WielkieGje). Pierwszy raz, bez szkód dla mnie. Drugim razem wylądowałem na bandzie, czego skutkiem było uszkodzone skrzydło, czego następstwem był dodatkowy pit stop. Kierowca ten zrujnował wyścig innym kierowcom, ale to piszę w celu ulepszenia jakości ligi oraz poprawienia kultury ścigania w splicie F2.

Dowody: Nie mam nagrania. Natomiast w streamie F2 na yt są uchwycone te momenty, przypominam - okrążenie 18 i 19, na nagraniu tylko 19, bo licznik okrążeń wyznacza lider. Sam sprawca ma nagranie swojego wyścigu, o czym wspomniał w discorcie, ale w jego sytuacji, nie wiem czy się nim podzieli. Dodam, że nawet komentator był zbulwersowany jego jazdą.
Co do zrujnowania przez ZAQS wyścigu innym, to myślę, że sami poszkodowani to zgłoszą wraz z dowodami.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: PS4 F2, Azerbejdżan, kierowca ZAQS, dwa incydenty, okrążenie 19

Post autor: HeadSteward » 2019-09-26, 14:50

Czy mogę prosić o dowody w tej sprawie?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

S.Sebastian
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: S.Sebastian

Post autor: S.Sebastian » 2019-09-26, 16:12

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-10-11, 16:04

Po przejrzeniu materiału sędziowie jednogłośnie stwierdzają winę w obu przypadkach kierowcy @ZAQS gdzie kierowca ten dwa razy "przestrzelił" hamowanie gdzie skutkiem tego były dwie kolizje.

Tym samym sędziowie nakładają 10 sekund kary oraz kolejne 2 punkty karne na kierowcę Saubera.

Do zamknięcia
@trolface100 @wielkiegje
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany