PS4 F5 Utrata 3 pozycji za błąd w grze.
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Karramba534
PS4 F5 Utrata 3 pozycji za błąd w grze.
CPL F5 GP WĘGIER
Platforma/liga: Ps4/F5
Koordynator: @Wojcikk112
Data: 13.10.2019
Członkowie zaangażowani: Karramba534
Chciałbym odwołać się od mojego 6 miejsca na GP Węgier, ponieważ był to błąd gry. Na podanym przeze filmiku widać jak dojeżdżam na P3, jednak doliczona zostaje mi "kara" ponad minutę do mojego czasu, w wyniku czego tracę 3 pozycję.
Na filmiku widać jak na końcu 2 sektoru tracę 12sekund do drugiego Protusa_537
Mogę podesłać filmiki innych graczy z f5 które to potwierdzają, a jak będzie film z f5 na yt to tam też widać.
Platforma/liga: Ps4/F5
Koordynator: @Wojcikk112
Data: 13.10.2019
Członkowie zaangażowani: Karramba534
Chciałbym odwołać się od mojego 6 miejsca na GP Węgier, ponieważ był to błąd gry. Na podanym przeze filmiku widać jak dojeżdżam na P3, jednak doliczona zostaje mi "kara" ponad minutę do mojego czasu, w wyniku czego tracę 3 pozycję.
Na filmiku widać jak na końcu 2 sektoru tracę 12sekund do drugiego Protusa_537
Mogę podesłać filmiki innych graczy z f5 które to potwierdzają, a jak będzie film z f5 na yt to tam też widać.
-
- Uczy się
Re: PS4 F5 Utrata 3 pozycji za błąd w grze.
W połowie wyścigu straciłem połączenie na chwilę i wyrzuciło mnie z gry, więc prawdopodobnie dlatego zrobiło się takie zamieszanie.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Proszę o dowody.
@Karramba534
@Karramba534
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
-
- Uczy się
https://youtu.be/_rRc-s8Hf7Q
To ten filmik. Zapomniałem dodać do posta.
Na samym początku filmiku widać moją stratę 12sekund do drugiego zawodnika na pomiarze na końcu drugiego sektoru. Do mety dojeżdżam również przed czwartym zawodnikiem Smerek99, a po chwili okazuje się że mam ponad minutę doliczoną do końcowego czasu, a podczas wyścigu nie złapałem ani jednej kary.
W rezultacie czego spadłem o 3 pozycje w dół.
To ten filmik. Zapomniałem dodać do posta.
Na samym początku filmiku widać moją stratę 12sekund do drugiego zawodnika na pomiarze na końcu drugiego sektoru. Do mety dojeżdżam również przed czwartym zawodnikiem Smerek99, a po chwili okazuje się że mam ponad minutę doliczoną do końcowego czasu, a podczas wyścigu nie złapałem ani jednej kary.
W rezultacie czego spadłem o 3 pozycje w dół.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Dla pewności poproszę jeszcze nagranie od kierowcy @Smerek99, lub nagranie z całego wyścigu.
@Karramba534
@Karramba534
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
-
- Uczy się
Ostatni sektor wyścigu z kamery gracza Smerek99 (bardzo dziękuję za udostępnienie materiału)
https://youtu.be/spJN_woI0WA
https://youtu.be/spJN_woI0WA
-
- Uczy się
@HeadSteward
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejrzeniu materiału nadesłanego oraz wyścigu ligi F5, proszę o pozostawienie gracza @Karramba534 na 3 pozycji.
@Wojcikk112
Do zamknięcia.
@Wojcikk112
Do zamknięcia.