PC F2 GP Węgry 23.11

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

KiruliS
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: KiruliS

PC F2 GP Węgry 23.11

Post autor: KiruliS » 2019-11-23, 21:49

Platforma + Liga: PC F2
Koordynator ligi: @Steroman457
Data: 23.11.2019
Członkowie zaangażowani: @KiruliS / @Kerell
Opis: Na pierwszym okrążeniu KeReLL chyba zapomina, że jeździ z innymi. Wpycha się nawet gdy nie ma miejsca, nie zwraca uwagi na bolidy. Przez jego uderzenie w OjcaDyktatora który potem uderzył we mnie, uderzyłem w Unlickinho który stracił skrzydło. Na szczęście mi się nic nie stało poważnego ale takie zachowanie w przyszłych wyścigach będzie ciężkie do wytrzymania. Sam na początku uderzyłem w tyłek Toro Roso ale zawsze staram się respektować innych na torze.
Dowody:

https://plays.tv/video/5dd998f1e7a112c750/1st

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: PC F2 GP Węgry 23.11

Post autor: HeadSteward » 2019-12-07, 11:39

Po przejżeniu materiału, wynika, iż faktycznie bardzo agresywna jazda kierowcy Mercedesa sowoduje dużo kolizji. Niebezpieczne tzw. divebomby co było widoczne, brak asekuracji wokół siebie doprowadzało do kontaktów. W takim przypadku nakładamy reprymende na kierowce @KeReLL2109 i liczymy, że wyciągnie z tego wnioski aby nie powtórzyło sie to w przyszłości.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany