Informacje:
● Data: Niedziela 21.01.2018
● Godzina startu: 18:00 (polskiego czasu)
● Tor: Austin Circuit
● Okrążeń: 26
[center]Lobby gry zostaje otwarte 15 minut przed rozpoczęciem wyścigu, koordynator wyśle wszystkim kierowcą zaproszenia do gry. Lobby zawsze jest w formacie - TYLKO ZNAJOMI i TRYB MISTRZOSTW. Prosze upewnij się aby Twoje łącze internetowe bylo jak najmniej użytkowane aby zapewnic jak najlepszą rozgrywkę.[/center]
Dla przypomnienia:
● Zasady regulaminowe: Zanim rozpoczniesz wyścig w lidze CPL upewnij się, że przeczytałeś i zrozumiałeś Regulamin panujący w naszej lidze. Wymagamy aby kierowcy ligi CPL uczestniczyli w jak najbardziej czystym i fair wyścigu za każdym razem i w każdej sytuacji.
● Ustawianie lobby: Jeśli nie jesteś pewien co do ustawień lobby zajżyj ---> tutaj.
● Nieobecności: Jeśli bwiesz, że nie bedziesz obecny na wyścigu prosze o wpisanie tego poniżej!!! Pamiętaj są surowe kary za nieusprawiedliwioną obecność.
Przydatne linki:
● Wyniki i klasyfikacje
● Regulamin
● Kalendarz wyścigowy
● Informacje ligowe
● Kary za nieusprawiedliwione nieobecności
Runda 17 GP USA [21/01/2018 godzina 18.00]
Moderator: CPL__Iceman
Runda 17 GP USA [21/01/2018 godzina 18.00]
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169

może mnie nie być
Lypa straszna, bo może mnie nie być na GP USA. Będę robił wszystko, żeby zdążyć, jest szansa duża ale może mi minut zabraknąć. Szkoda. Jakby co to powodzenia Chopy:)